5 essentiële elementen voor bedrijvengidsJe ziet online aldoor frequenter bedrijvengidsen in de zoekresultaten terugkomen. Wat bestaan meteen in feite online bedrijvengidsen en wat heb je er aan om hier een vermelding te verkrijgen?


Ons sites bedrijvengids kan zijn in feite een online databank waarin allerlei informatie over ondernemers staan. Vergelijkbaar met de Gouden Gids maar dan enig sites. Ondernemers kunnen doorgaans zelf kiezen of zij op deze plaats zichzelf voor aanmelden of ook niet, wellicht worden de informatie tevens naar eigen inzicht aangevuld. Er kan zijn in Holland een ruim aanbod met sites bedrijvengidsen, jammer genoeg niet allen een momentje kwalitatief.

 

 

Zoekgedrag en bedrijvengidsen


Aldoor vaker kunnen personen op zoek tot een dichtstbijzijnde supermarkt, restaurant ofwel apotheker en ons bedrijvengids die zich richt op lokale ondernemers, bijvoorbeeld een bedrijvengids van Breda, speelt op deze plaats ook makkelijk op in. Een bedrijvengids kan sites eenvoudigweg en snel een totaalbeeld melden over ondernemers welke voldoen aan de wensen over een bezoeker. Daarnaast mag die meteen zien op welke manier deze te contacteren kan zijn en waar die zich bevindt. Door zodra evenement achtergrondinformatie te verschaffen aan de services of middelen informeer je een bezoeker en zal die hiermee eventueel aanraking opnemen, ze ontdekken immers vlot de straat naar jouw onderneming.

 

 

Linkpopulairiteit bedrijvengids.amsterdam


Naast een directe vindbaarheid door een plaatsing in de bedrijvengids, zodat je zeker directe bezoekers krijgt, mag een vermelding in ons bedrijvengids tevens bijdragen tot zijdelings meer zoekverkeer. Een linkpopulairiteit betreffende een webwinkel bepaald namelijk voor een omvangrijk deel de vindbaarheid met je webwinkel. Allicht kan zijn kwaliteit hierbij dit voornaamste. Ga uiteraard niet jouw site inschrijven bij allerhande ‘linkfarms’ maar zorg dat je immers vermeld staat op de meeste serieuze en serieuze bedrijvengidsen betreffende Nederland ofwel je regio. Een bedrijfsbeschrijving hierbij kan daar voor wensen dat jouw ook op welke manier op de belangrijkste woorden in een zoekmachines getoond is.

Je kunt jouw beurs vermelden op talloze sites platformen, waaronder tientallen bedrijvengidsen en meerdere variaties op de telefoongids. Heeft het nut en zo ja, kan zijn het vervolgens benodigd teneinde ons betaalde vermelding te nemen of ook niet? Vooral een belangstelling of jouw dien betalen voor een vermelding is speciaal relevant. Indien firma word je namelijk vaak benaderd voor zo’n betaalde vermelding.

Een vermeldingen zorgen aan jouw (lokale) vindbaarheid
Ten eerste wat verdere aan de vermeldingen op deze sites bedrijvengidsen en waarom ze absoluut cruciaal zijn. Je vermelding op deze websites bedrijvengidsen -die geraken in het vakgebied ook citations genoemd- draagt voor met de vindbaarheid aangaande je webwinkel, vooral lokaal, maar verder landelijk. Hoe het precies in elkander zit lees jouw in mijn artikel aan het herstellen met jouw lokale vindbaarheid. Veel citations hebben kan zijn uiteraard juist.

Miljoenen bezoekers, maar hoeveel merken je bedrijf?
DTG (ja, die bouwt tevens sites) claimt het er maandelijks miljoenen klanten naar detelefoongids.nl komen. Eerlijk gezegd durf ik er immers mijn vraagtekens bij te zetten. Zijn dat unieke klanten of juist dit reeks bezoeken? En waarom komen die lieden op die webshop? Omdat hoe zoek jij momenteel alsnog ons telefoonnummer op? En aangaande al die klanten welke op welke webwinkel aankomen, hoeveel opmaken daar vervolgens werkelijk je beurs?

 

 

Aantal klanten zegt weinig tijd


Dit vormt vast indruk teneinde zo betreffende cijfers te schermen, maar kijk verder dan enig een omvangrijke, ruwe cijfers. Enig dit aantal bezoekers zegt niet veel. Want:

 

 

Hoeveel komen er verder dan een allereerste website?


Hetgeen verrichten ze nader op welke webwinkel?
Op welke manier veelal mkb bedrijvengids is ons bedrijf gemiddeld vertoond?
Is het het minimale bedrag van € 162 waard?
En voor de duidelijkheid: ons standaard vermelding op detelefoongids.nl kan zijn voor niets. Zeker: verdien jouw welke € 162 ieder jaar retour? Wanneer jouw het miniem verdubbelt qua winst door die betaalde vermelding, is het de inspanning waard.

Verder bedrijvengidsen beschikken over mogelijkerwijs heel wat klanten, maar…
Betreffende de tientallen bedrijvengidsen die er bestaan, moeten er vast een nodige claimen dat er een x-aantal klanten op hun webwinkel komt. Hiertoe geldt natuurlijk gelijk mits wat er voor Een Telefoongids geldt. Dit aantal bezoekers zegt niet zoveel, hoe duidelijk word je en hetgeen levert dit jouw op? Ook in mijn artikel over “een gemeentegids” vroeg je me alang af wie meteen feitelijk je betaalde vermelding tegenkomt.

 

 

Er zijn vanzelfsprekend gegevens


Het grote voordeel met websites is dat daar gegevens zijn. Van ons postercampagne kun jouw enkel schatten hoeveel mensen een poster gezien zouden kunnen beschikken over. Bij websites kun jouw per website dit aantal klanten meten. Zeker voor een betaalde vermelding moet jouw toch ook wel statistieken mogen krijgen aangaande een gevolgen. Yalwa, dat nauwelijks kosteloos vermeldingen meer aanbiedt, garandeert tenminste 1000 bezoekers per jaar. Op je vermelding. Kan zijn dat € 60 waard?

 

 

Enig nog betaalde vermelding op Yalwa


Betaalde vermelding bij Yalwa levert 1000+ klanten per jaar op

Goed, en hetgeen leveren jouw welke 1000+ bezoekers op je vermelding op dan? Hoeveel daarvan aankomen op je webwinkel en worden uiteindelijk client? Dat bestaan relevante vragen om te peilen of betalen wegens jouw vermelding wel zeker nuttig is.

Overigens belangstelling ik me daarenboven alsnog wel af op welke manier ze jou verdere dan 1000 klanten kunnen garanderen…

 

 

Vormt de backlink op detelefoongids.nl alsnog verschil?


Bij enkele kosteloos vermeldingen heb je ons backlink, en regelmatig krijg jouw een backlink als je betaalt. Op detelefoongids.nl vormt dat nauwelijks verschil. Althans, niet wegens je SEO. Omdat hoewel links met betekenis bestaan voor dit opbouwen aangaande jouw websites autoriteit, geldt het maar enorm minimaal vanwege nofollow-links. En een backlinks op detelefoongids.nl -en een meeste online bedrijvengidsen- zijn nofollow. Zeker vanwege een backlink hoef je dit ook niet te doen.

DTG voegt rel=nofollow toe met link gratis vermelding detelefoongids.nl

 

 

Betalen=dofollow-backlink


Als je betaalt voor een sites vermelding, hoort dat ons dofollow-link te bestaan. Zeker een betaalde vermelding op ons online gids zou daarmee altijd nofollow dienen. Bij detelefoongids.nl heb jouw bij een voor niets vermelding ook standaard ons nofollow-link. Niet gek allicht. Omdat bij ons voor niets vermelding wél linkjuice en bij ons betaalde vermelding nauwelijks linkjuice voelt ook verkeert. Dit enige wat DTG op deze plaats nog zou kunnen verrichten kan zijn geen backlink bij ons gratis vermelding en ons nofollow-link voor een betaalde vermelding. Maar ja, ons website hoort er immers voor tegenwoordig, toch?

 

 

Nauwelijks verschil betaalde ofwel gratis vermelding


Qua backlink kan zijn daar dus geen verschil tussen ons betaalde ofwel gratis vermelding op detelefoongids.nl. Het enig verschil kan zijn verdere zichtbaarheid. En daarvan mag je je afvragen ofwel het echt het bedrag waard kan zijn. Want hoeveel is dat meteen feitelijk en wat gaat het jouw concreet opleveren?


Jaarlijkse onkosten voor detelefoongids.nl: 162 euro (te duur!)

Doe het niet vanwege een link
Opwindend, zo’n link, maar daarvoor heb je welke vermelding ook niet benodigd. Echt zo’n nofollow-link niet. De kans het jouw daarmee (zijdelings) SEO-voordeel haalt met deze nofollow-link is miniem. Lieden welke op speurtocht zijn naar een beurs, en het via zo’n bedrijvengids verrichten, moeten ook niet gauw de link aangaande een webwinkel segmenten. Dit enige voordeel is dat ze naar je webshop aankomen. Doch ga jouw er jaarlijks honderden of zelfs duizenden euro’s aan uitgeven? Aangezien mits jouw voor elke bedrijvengids ons betaalde vermelding neemt, lopen een onkosten flink op. En bestaan dit ieder echt potentiële klanten die je zo op je site krijgt?

Welke doelgroep komt er op de site?
Een enig aanleiding hoezo jouw ons betaalde vermelding zou nemen kan zijn als enorm helder kan zijn die spelers daar op de bedrijvengids komt en die doelgroep aansluit op jouw doelgroep. Dan kan een prominente vertoning lonend zijn en dus klanten opleveren. Dat zou zo’n online bedrijvengids je moeten kunnen aantonen met cijfers. En dan alsnog kan zijn dit vermoedelijk afwachten hetgeen dit je beslist oplevert. Aangezien: “Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garanties vanwege de toekomst”, toch?

Betaal jij wegens jouw sites vermeldingen ofwel heb jouw dat volbracht? Ik ben benieuwd of jouw op deze plaats oefening mee hebt, deel welke hieronder, opdat tevens anderen hier aangaande kunnen leren.


 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 essentiële elementen voor bedrijvengids”

Leave a Reply

Gravatar